Reacties Individuele therapie

Jan (45 jaar)
Vanaf de dag erna voelde ik me eigenlijk beter dan ik me had kunnen voorstellen en dit is alleen maar met een stijgende lijn doorgegaan. Ik kreeg ook een opdracht mee, voor als ik negatieve gedachtes over mezelf zou hebben, deze heb ik niet gedaan, puur omdat het niet nodig is geweest.

Edwin (23 jaar)
In eerste instantie vond ik het wat balen dat ik steeds een verslag moest schrijven, maar uiteindelijk heb ik ingezien dat dit juist de therapie heel sterk maakt. Daarnaast vond ik jouw rust heel prettig. Zonder uren te praten en analyseren, maar juist met oefeningen tot ontdekkingen komen, vond ik zeer prettig en daar was ik ook naar op zoek. Veel zelf voelen en beschrijven (door de biografie en verslagen) hielp ontzettend. Je kennis van de werking van relaties op de individu binnen die relatie, heeft ook zeker geholpen. Je hebt me goed geholpen weer te voelen i.p.v. alleen maar te denken. Daarnaast heb je zonder teveel woorden toch heel veel inzichtelijk gemaakt en dat werkte door na de sessies. Ik heb gevoeld dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de veranderingen die ik maakt en dat voelt goed. Ik heb veel gehad aan de sessies!

Hetty (35 jaar)
Ik voelde ook dat wat ik gemist heb bij mijn vader, ik dat bij mijn man gezocht heb. Deze sessie was verhelderend voor me. Ik worstel hier al jaren mee en ik wist dat er wat zat maar kon dat niet duidelijk krijgen en dat is het nu wel. Ik vond dit prettig en het gaf mij rust ook de dagen daarna.

Gerrie (47 jaar)
Omdat het ons niet meer lukte om (goed) met elkaar te communiceren besloten we om bij Gerrit relatietherapie te gaan ‘doen’. Er was vanaf het begin een klik met Gerrit, hij straalt rust uit en weet wat hij doet. Het leuke bij Gerrit is dat hij allerlei verrassende manieren heeft om de communicatie weer op gang te brengen. Hij werkt op een heel ander niveau dan ‘met elkaar praten’, al gebeurt dat natuurlijk ook . Gerrit heeft ons goed geholpen. Samen, maar ook individueel. We hebben besloten om bij elkaar te blijven en weten nu meer van elkaar te genieten.