Reacties mannengroepen

MANNENGROEP

 

Kees (37)
Ik wil alleen even zeggen dat het weer een heerlijke avond was en dat ik erg blij ben hoe de avonden verlopen. Bedankt dat je dit zo fantastisch doet en dat het zo’n mooie uitwerking heeft op mij en ook veel andere mannen.

 

Bram (65 jaar)
Wat ik fijn vind Gerrit is dat je jezelf óók laat zien. Niet de “meester” die het allemaal weet. Dat maakt dat ik mezelf durf te openen en dat zie ik ook bij de andere mannen. Dat geeft een gevoel van gelijkheid, waarin niets vreemd is en ik alles kan delen wat er in me leeft. 

 

Fred (35 jaar)
Ik heb geleerd dat “manzijn” niet alleen stoer en afstandelijk hoeft te zijn. Ik merk dat ik me meer open durf te stellen voor mijn vrouw.

 

Cor (29 jaar)
Wat een rust! Ik keek telkens weer uit naar de donderdagavond. Daar kon ik mezelf zijn.

 

Bauke (44 jaar)
Ik heb veel gehad aan de gesprekken met de andere mannen en de tussentijdse ontmoetingen waren erg bijzonder. Nu heb ik ineens 2 vrienden, terwijl ik daarvoor alleen vriendinnen had!

Harry (40 jaar)
Bedankt uit de grond van mijn hart voor deze avonden. Wat fantastisch om in zo’n veilige omgeving tussen zulke prachtige mannen te voelen hoe het is om een man te zijn, om verdriet te voelen, om woede te voelen, om kracht te voelen, om vooroordelen te zien, te delen en los te laten en om verbondenheid te voelen. Wat ben jij een mooi mens! Ik ben enorm onder de indruk van je echtheid, de inzichten die je biedt, duidelijkheid die je geeft en gewoon wie je bent Gerrit. Voor het eerst in mijn volwassen leven voel ik de behoefte om contact te houden met mannen en om fikkie te gaan stoken met ze.

 

Jos (50 jaar)
Het werkt erg in me na en ik voel me ineens heel veel sterker. Het voelt als een keerpunt in mijn leven, iets waar ik al lang naar toe heb gewerkt en naar verlangt heb. In deze kracht voelt het leven veel lichter aan.

 

Albert (66 jaar)
Het is onvoorstelbaar wat er in 4 maanden kan gebeuren. Voor mij persoonlijk was het een begin met de hereniging met mijn vader, die ik mijn hele leven niet  “gezien” had.  De mannengroep is voor mij een geschenk geweest!

 

Rob (48 jaar)
Er heeft voor mij een transformatie plaats gevonden, door de maanden heen. Ik voel een diepe dankbaarheid naar jou en Volkert (ass.) en alle andere mannen die aanwezig waren.Het heeft me diep geraakt en werkt mooi door in mijn persoonlijke leven.

 

Henk (37 jaar)
Ik heb genoten van de energie. Nu ligt er een prachtige basis om mezelf verder te ontwikkelen, samen met mijn relatie.

 

Jan (45 jaar)
Telkens na de avonden daalde er een weergaloze rust over me heen en voelde ik me een krachtig en blij mens, vele inzichten rijker geworden.

 

Jurgen (48 jaar)
Mijn geest loopt nog over van de herinneringen en ik voel me bevoorrecht de afgelopen maanden met jullie samen gereisd te zijn.